Копчення
Копчення — поширений спосіб консервування риби або м'яса шляхом засолу, висушування та обробки продуктами неповного згоряння деревини. Продукт, що отримуються методом копчення, набуває привабливий золотисто-жовтуватий відтінок, а смак і аромат стає вельми незвичайними. У процесі впливу специфічних дубильних речовин, що виділяються під час термічного розкладання деревини, продукт набуває особливі властивості.
Розбираючись в корисних властивостях копчення, варто відзначити, що подібний спосіб приготування вважається одним з найбільш щадних по відношенню до вихідної сировини. Оскільки продукт зазнає мінімальну обробку, то зберігає всі необхідні вітаміни, мікроелементи, амінокислоти.
Для порівняння: тушка, смажена в олії при високій температурі, втрачає більше корисних властивостей.
Морська риба копчена в чималих кількостях містить йод, магній і кальцій, яких після обробки сирого продукту залишається 75-80%. Таким чином, основна частина вітамінів, поживних речовин зберігається, що важливо для людей, суворо стежать за своїм раціоном.-
Балик товстолоба холодного копчення
400 ₴/кгНемає в наявності Оптом і в роздріб+380 (99) 272-90-27Vodafone
- +380 (68) 826-88-89Kyivstar
-
Філе масляної риби холодного копчення (есколар)
510 ₴/кгНемає в наявності+380 (99) 272-90-27Vodafone
- +380 (68) 826-88-89Kyivstar