Унікальна пропозиція. Українська устриця.

Представляємо першу і поки що єдину устрицю, яка вирощується в Україні. Ферма з вирощування устриць, знаходиться в екологічно чистій акваторії біля Чорноморського Біосферного заповідника. Завдяки тому, що Чорне море має більш низьку солоність(17-18 проміле) у порівнянні з океанічними водами, наші устриці володіють вишуканим, багатим і більш тонким смаком.
На відміну від імпортної устриці, яка знаходиться в дорозі 4-5 днів, наші устриці потрапляють до Вас на стіл протягом 1-2 днів.
Так само наші устриці мають більш тонку раковиною, що суттєво впливає на кількість м'яса всередині. Адже не секрет, що чим товще раковина тим менше м'яса.
Інші новини