Ікра червона кіжуч 250 г Lemberg

- В наявності
- Оптом і в роздріб
1 000 ₴
Показати оптові ціни- +380 (68) 826-88-89Kyivstar
Виготовляється в Німеччині, з риби, виловленої біля берегів Аляски.
Є кілька різновидів лососевих риб. Кіжуч це підвид лососевих.
Ікра кіжуча виділяється насиченим яскраво-червоним кольором. Це єдина ікра, яка в прямому сенсі є червоною. Ще однією відмітною рисою ікри кіжуча вважається пікантніший смак, для якого характерна наявність легкої гірчинки. Розмір зерен приблизно такий самий, як і в горбуші. Завдяки цікавому смаку ікра кіжуча має стабільну популярність на європейському ринку. За вмістом вітамінів і корисних мікроелементів ікра кіжуча залишається на першому місці. Кіжуч — це лосось, популяція якого набагато менше горбуші, тому й ціна дещо вища.
Перш ніж потрапити на наш стіл, якісна червона ікра проходить тривалий і серйозний процес оброблення. Спочатку ікру виймають з риби та сортують за ступенем зрілості, потім ікринки відокремлюють від сполучної тканини та плівки через спеціальні сита, потім обов'язково промивають прокип'яченою, охолодженою водою. Після цього червону ікру солять і консервують.
Важливо! Як консервант ТМ Lemberg не використовує уротропін.
Оскільки ікра не може довго зберігатися без консерванту, використовують сорбинову кислоту (витяжка з горобини), яка 100% натуральна.
Доставляється і зберігається з урахуванням температурного режиму
Основні | |
---|---|
Виробник | Lemberg |
Країна виробник | Німеччина |
Види ікри | Червона ікра |
Ґатунок | Вищий |
Класифікація | Зерниста |
Фасовка | Баночна |
Вага | 0.4 кг |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | ікра, сіль, кислота сорбінова |
- Ціна: 1 000 ₴