Продавець "Triton-chernomor" Інтернет-магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1935 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 21.04).

вул. Лазурна 2, Чорноморск, Україна
+380 (99) 272-90-27
+380 (68) 826-88-89

Жаб*ячі лапки с/м. Вілково.

Жаб*ячі лапки с/м. Вілково.
влево
  • Жаб*ячі лапки с/м. Вілково., фото 3
  • Жаб*ячі лапки с/м. Вілково., фото 4
  • Жаб*ячі лапки с/м. Вілково., фото 5
  • Жаб*ячі лапки с/м. Вілково., фото 6
  • Жаб*ячі лапки с/м. Вілково., фото 7
вправо
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

1 000 ₴/кг

Показати оптові ціни
Жаб*ячі лапки с/м. Вілково.
Жаб*ячі лапки с/м. Вілково.Немає в наявності
1 000 ₴/кг
+380 (99) 272-90-27
Vodafone
  • +380 (68) 826-88-89
    Kyivstar
+380 (99) 272-90-27
Vodafone
  • +380 (68) 826-88-89
    Kyivstar
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Інформація для замовлення

Жаб*ячі лапки — делікатес, який найчастіше асоціюється в усьому світі з французькою кухнею. Попри це, вони мають популярність у Китаї, В'єтнамі, Іспанії, Португалії, Греції, на Карибах і навіть у деяких штатах США.

Для приготування беруться лапки певного типу жаб — Жаби їстівної — Rana esculenta, у крайньому разі озерної або ставкової жаби.  М'ясо дуже ніжне, дієтичне, на смак схоже на м'ясо молодого курчати.

Жаб'ячі лапки можна відварювати, тушкувати, запікати або смажити.

Відомо, що жаби живуть тільки в чистих водоймах, і тому їхнє м'ясо не може бути забруднене токсинами або отруйними речовинами.

Найпростіший і найшвидший, але не менш смачний спосіб приготувати жаб'ячі лапки — це просто обсмажити з часником і петрушкою. Для цього:

- розморозьте жаб'ячі лапки

- промийте петрушку та подрібніть

- почистіть та подрібніть часник

- лапки обвалюйте у борошні

- у сковороді розтопіть шматочок вершкового масла

- додайте жаб'ячі лапки та подрібнений часник

- підсмажте лапки з кожного боку кілька хвилин до утворення скоринки

— додайте петрушку та трохи соку лимона.

Важливо не перетримати лапки на сковорідці, інакше м'ясо стане сухим.

Подавати в гарячому вигляді.

Смачного!

  • Ціна: 1 000 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner