Печінка тріски. Лемберг, Німеччина, 115 грам

- В наявності
- Тільки оптом
100 ₴
Мінімальне замовлення — 3 шт.
- +380 (68) 826-88-89Kyivstar
Печінка тріски добувають з великої риби, яка може сягати 2 метрів завдовжки. Треска — одна з найважливіших промислових риб, з її печінки роблять медичний жир і консерви.
Печінка тріски є досить дорогим продуктом. Торка недавно була на межі зникнення через безконтрольну здобич. Зараз її розводять в розплідниках, але головний улов все ще добувають саме в Атлантіці.
Дуже ніжна і невагома консистенція надає тонкий і незвичайний смак рибному продукту. Її корисні властивості відомі ще з давніх - давен.
Печінка тріски - концентратор корисних жиродеримих вітамінів, як, наприклад, А та D, люди отримують переважно за допомогою синтезу в шкірі під дією сонячного світла. Отже, протягом довгих зимових місяців брак цієї речовини стає катастрофічним. Для відновлення балансу вітамінів рекомендується включати в раціон крекери тріски.
Рецепт легкого салату з печінкою тріски
- консервована печінка тріски;
- свіжі огірки.
- Помідори;
- пучок зеленого лука;
- сіль і перець;
- Для заправки масло з банки.
Перераховані інгредієнти нарізати і з'єднати разом, заправити власним соком печінки, за бажанням. Блюдо готово!
Відкриті субпродукти переміщають до іншої ємкості (у відкритому банку товар окислюється). Залишати в холодильнику не більше 24 годин, при температурі 3-8 градусів.
- Ціна: 100 ₴
- Мінімальне замовлення: 3 шт.