Кальмар квітка, тихоокеанський

- В наявності
- Оптом і в роздріб
320 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (68) 826-88-89Kyivstar
М'ясо кальмара вважається дуже корисним і дієтичним продуктом, так як воно містить білок, добре засвоюваний організмом, і не містить насичені жирні кислоти. Також м'ясо молюска багате таурином, який знижує рівень «поганого» холестерину. Кальмар – промисловий молюск, який дуже широко використовується в харчовій промисловості.
Видобувають кальмар найчастіше в південних морях, але також вони мешкають і в Атлантичному океані і в Середземному морі.
Важливою умовою для життя кальмарів є рівень солоності води. Оптимально це 30-32промилле. Солоність води в Чорному морі не перевищує 22 проміле, тому у нас кальмар не водиться.
Кальмар універсальний: його можна відварити в підсоленій киплячій воді (краще цілком або великими шматками і не більше 3-5 хвилин), нарізати і додати в салат, замаринувати, нафарширувати, приготувати суп, суші, підсмажити на мангалі.
Самий простий, але від цього не менш смачний спосіб підсмажити кальмар з часником і вершковим маслом.
У Греції популярні кальмари фаршировані рисом з горішками та родзинками, помідорами і оливками, хлібними крихтами, пряними травами і м'яким сиром. Туби кальмар ідеально підходять для цієї страви.
Пробуйте, експериментуйте, знаходите свій ідеальний рецепт і діліться з нами.
Відправка з м.Чорноморськ.
Умови оплати: замовлення до 1000грн повна оплата на картку.
Замовлення від 1000грн: 50% передплата, залишок післяплата.
- Ціна: 320 ₴/кг