Чехонь в'ялена – солона, підсушена риба. М'ясо чехоні з кісточками, має дуже приємний аромат і смак.
В'ялена чехоня славиться своєю жирністю, коли чистите рибу, жир буквально стікає по руках.
Ця смачна рибка середніх розмірів з роду карпових, має жирне прозоре м'яско, яке ніколи не буває сухим. Якщо чехонь правильно пров'ялена то при розгляді її м'яса на просвіт електролампочки то буде помітно що воно майже прозоре. Але привабливість чехоні зовсім не в такому незвичайному візуальному ефекті. Насичений смак чехоні ідеально підходить для підкреслення смаку пива, особливо світлого.
Смакові якості вище ніж у плотви або вобли. В'ялена чехонь високо ціниться, як корюшка або ряпушка.
- Ціна: 610 ₴/кг