Філе лосося. Сьомга. Зачищена на шкурі

Лосось справедливо вважається однією з найсмачніших і найкорисніших риб. Його м'ясо містить багато білка, амінокислот, вітамінів, макро- та мікроелементів. Крім того, у ньому практично немає кісток, завдяки чому приготувати його набагато простіше, ніж більшість видів риби. Можливо, саме тому цю рибу так люблять шеф-кухарі.
Будь-яку рибу, яка входить до родини лососевих, можна назвати "лосось" (а це понад двадцять сортів). Однак, доречно цю назву застосовувати до благородних сортів лосося, до яких входить сьомга. Мабуть, саме її найчастіше називають лососем.
Традиційно всі різновиди лосося ділять на благородних і неблагородних. Така своєрідна класифікація виникла через те, що перші виживають після нересту та можуть пройти ще кілька циклів розмноження. Що стосується неблагородних лососів, то вони, нажаль, гинуть уже після першого нересту. До таких риб входить горбуша, кета та чавича. До благородних лососів належить семга та безліч видів форелі.
Сьомгу можна запікати, смажити, тушкувати, готувати на грилі та навіть їсти сирої. Найпростіший спосіб приготування: посмажити лосось на сковороді або на грилі із сіллю, перцем і лимонним соком. Важливо: щоб філе риби було смачнішим, посипайте її сіллю й перцем уже після приготування. Якщо філе присипати до приготування, м'ясо стане грубішим і не просмажуватиметься на всі 100%.
Ваговий товар. Вага 1 шт ±2 кг.
Ціна вказана за 1кг
Постачання охолодженого лосося один раз на тиждень. Замовлення приймаємо щодня. Відправка середа/четверг.
- Ціна: 950 ₴/кг