Лосось охолоджений, патраний з головою ±3-4кг. Ціна за 1кг

- В наявності
670 ₴/кг
- +380 (68) 826-88-89Kyivstar
Лосось по праву вважається однією з найсмачніших і найкорисніших риб. Його м’ясо містить багато білків, амінокислот, вітамінів, макро і мікроелементів. Крім того, в ньому майже немає кісток, тому готувати його простіше, ніж більшість видів риб. Можливо, саме тому цю рибу так люблять шеф-кухарі.
Любу рибу, яка належить до родини лососевих, можна спокійно назвати "лосось" (а це більш ніж 20 різновидів).
Традиційно лосося ділять на благородних і неблагородних. Така своєрідна класифікація з'явилася через те, що перші виживають після нереста і можуть пройти ще кілька циклів розмноження. На жаль, лососі гинуть після першого нереста. До таких риб належить горбаша, кета і чавича. До благородних лососей належить сьомга і багато видів форелі.
Лосось можна запікати, смажити, тушити, готувати на грилі і навіть їсти сирою (деякі гурмани твердять, що сира риба дуже смачна). Найпростішим способом приготування є смаження лосося на сковорідці або на грилі з сіллю, перцем і лимонним соком. Важливо, щоб філе було смачнішим, посипайте його сіллю і перцем після приготування стравиі. Якщо солити до приготування, то м'ясо стане грубішим, і не просмажитися на всі 100%.
Ваговий товар.
Ціна вказана за 1кг
За додаткову плату є послуга розділки на філе або стейки. Вартість розділки 1 рибки 50грн.
- Ціна: 670 ₴/кг