Лосось вважають найсмачнішою і найкориснішою рибою. М'ясо лосося містить багато білка, амінокислот, вітамінов, макро и мікроелементів. Крім того, в ньому практично немає кісток, завдяки чому готувати його набагато простіше ніж більшість видів риби.
Любу рибу, яка входить в сімейство лососевих можна називати "лосось". Однак частіше за все так називають саме сьомгу.
Стейки сьомги можна запікати, смажити,тушкувати, готувати на грилі.Найбільш простий саосіб приготування це посмажити стейки на грилі з сіллю, перцем та лимоном.Порада від шеф-кухарів: щоб м'ясо сьомги було смачне і соковите посипайте його сіллюі перцем вже після приготування. Якщо це зробити раніше м'ясо стане грубіше і не просмажиться на 100%.
Ваговий товар.
Відправка наложеним платежем при сумі замовлення вище 1000грн з передплатою 50%
- Ціна: 800 ₴/кг




