Лоїнс - це частина спини тунця. Вона має насичений червоний колір і легкий природний аромат риби.
Філе тунця – цінний морепродукт, який навіть називають морською яловичиною. Таку назву це м'ясо отримало завдяки тому, що тунець має щільну консистенцію, схожу на м'ясо, і містить більше білка, ніж будь-яка інша риба.
Філе тунця запікають, смажать, готують на грилі і використовують для приготування різних кулінарних страв. При смаженні тунець не втрачає свій характерний колір. Готуючи тунця пам'ятайте: чим довш його смажити тим жорсткішим стає м'ясо.
Також філе тунця часто використовують для приготування суші та ролів.
Ваговий товар. Ціна вказана за 1кг.
Накладений платіж з частковою передплатою (читати "Оплата і доставка")
- Ціна: 670 ₴/кг