Ікра червона кети 500 гр Lemberg

З риби, виловленої біля Аляски, виштовхується в Німеччині. Кета і горбуша - це підвиди лососевих.
Ікра кити більші, оболонка щільніша. Вміст жиру в ікрі кити більше, що відображається на смакі.
Перед тим як потрапити на наш стіл, високоякісна червона ікра проходить тривалий і серйозний процес обробки. Спочатку ікру виймають з риби і сортують за часом зрілості, потім ікринки відділяють від сполучної тканини та плівки через спеціальні сити, а потім промивають прокип’яною, охолодженою водою. Після цього червоні ікру солять і консервують.
Важно! Як консерванта ТМ Lemberg не використовує Уротропін.
Оскільки ікра не може довго залишатися без консерванта, використовують сорбінову кислоту (витяжку з б’єбіни) яка 100% натуральна.
Доставляється і зберігається з урахуванням температури
Надсилання накладеної платежі відбувається, якщо сума замовлень перевищує 1000 грн. 20% від суми замовленого.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lemberg |
Країна виробник | Німеччина |
Види ікри | Червона ікра |
Ґатунок | Вищий |
Класифікація | Зерниста |
Фасовка | Баночна |
Вага | 0.5 кг |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | ікра, сіль, кислота сорбінова |
- Ціна: 2 500 ₴