Ікра червона горбуші Zarendom classik 500 г

Що потрібно знати про ікру? Ікра не має бути сухою й розсипчастою.
Якщо в ікрі практично немає рідини, отже, в ній є гліцерин.
В ікрі не має бути рослинної (пальмова) олії. Додають його для того, щоб ікра мала привабливіший вигляд, але водночас ікра стає важко засвоюваним продуктом.
Ну і, звісно, консервант. Найшкідніший і найнебезпечніший це уротропін.
Купуючи ікру, на кас завжди можна зіткнутися з недоросямовими продавцями, які можуть додавати штучну ікру для зниження вартості. Під час перемішування навіть фахівець не помітить різницю. Так само, щоб уникнути пересихання ікри, додають яєчний білок, що може становити загрозу пошкодженню сальмонелезом.
Консервована ікра звичайно не панацея. Вибирати потрібно правильно.
Икра Zarendom повністю відповідає вимогам якісної та натуральної ікри. До складу литки входить природний консервант Е200 (сорбінова кислота). Саме через натуральність вона зберігається не більш ніж 6 місяців.
Склад: литки горвуші, сіль, консервант Е200(сорбінова кислота)
Гарантією якості можуть слугувати німецькі стандарти!
Основні | |
---|---|
Виробник | Zarendom |
Країна виробник | Німеччина |
Види ікри | Червона ікра |
Ґатунок | Перший |
Класифікація | Зерниста |
Види червоної ікри | Ікра горбуші |
Фасовка | Баночна |
Вага | 0.5 кг |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | ікра, сіль, Е200 |
- Ціна: 1 700 ₴