Виготовляється в Німеччині, з риби, виловленої біля берегів Аляски.Сущує кілька видів лососевих риб. Кета та горбуша — це підвиди лососевих.
Ікра кети більші, оболонка ікринок щільніша. Вміст жиру в ікрі кети більше, що відбивається на смаку.
Перш ніж потрапити на наш стіл, якісна червона ікра проходить тривалий і серйозний процес оброблення. Спочатку ікру виймають з риби та сортують за ступенем зрілості, потім ікринки відокремлюють від сполучної тканини та плівки через спеціальні сита, потім обов'язково промивають прокип'яченою, охолодженою водою. Після цього червону ікру соят і консервують.
Важливо! Як консервант не використовує уротропін.
Оскільки ікра не може довго зберігатися без консерванту, використовують сорбинову кислоту (витяжка з горобини), яка 100% натуральна.
Доставляється та зберігається з урахуванням температурного режиму!
- Ціна: 2 550 ₴